Certimed analyseert alle data en verwerkt ze tot bruikbare en inzetbare informatieve en heldere rapporten. Zo bieden we u inzicht in de trends en oorzaken van het verzuim op het werk. 

Wat zijn de oorzaken van het verzuim in uw organisatie? Certimed vertelt het u

Voor bedrijven kunnen Certimeds oorzakenanalyses bijdragen om de kern van het verzuim in de organisatie te begrijpen. Certimed hanteert daarbij vier criteria (bv. leeftijd, geslacht , …) en toetst deze aan voorafbepaalde normen. Dit vormt een stevige basis voor doelgerichte oplossingen om het absenteïsme efficiënt te bestrijden.

Certimeds oorzakenanalyses resulteren in heldere presentaties met concrete aanbevelingen. Certimed biedt u ook procedures om met verzuim om te gaan, richtlijnen om ze te implementeren, voorbeeldbrieven naar werknemers en zo nodig ook juridisch eerstelijnsadvies.

Verzuim in cijfers? Vertrouw op de Certimed-verzuimlijst

Certimed kan samen met u ‘problematisch verzuim’ in uw bedrijf opsporen door werknemers te identificeren die wiskundig hoog scoren inzake frequente afwezigheden van korte duur. Een gedetailleerd rapport geeft u een objectief overzicht van de ‘probleemverzuimers’ binnen uw organisatie, gesteund op 4 basismetingen: frequentie, totale duur en gemiddelde duur van de afwezigheden en de onderzoeksperiode.

 

Oorzaken. Aanbevelingen. Procedures.

Neem contact met ons op om een helder beeld te krijgen van welke rapporten en analyses u van Certimed mag verwachten.