Werkverzuim is voor elke ondernemer een constante uitdaging, met specifieke kenmerken per sector, afdeling, leeftijd,... Met Certimed aan uw zijde, beschikt u over objectieve informatie en nuttige analyses en tools. Zo kan u de juiste beslissingen nemen en nuttige inzichten verwerven om het verzuim op het werk aan te pakken.

medische controle aanvragen

Krijg snel een objectief antwoord bij afwezigheid

Certimed biedt onafhankelijke medische controles aan waardoor u objectieve antwoorden krijgt over medische afwezigheden en verzuim op het werk. Met Certimed aan uw zijde wordt het voor iedereen makkelijker uitgevoerde medische controles correct op te volgen.

Zelfs als u geen klant bent

attestbeheer

Ontvang bruikbare data over verzuim

Met Certimed halen we niet enkel data uit controleresultaten, maar ook uit de dataverwerking en het doorgedreven beheer van alle attesten. Resultaat: u krijgt een volledig overzicht van alle oorzaken van het verzuim, zodat u heel gerichte maatregelen kunt nemen om het ziekteverzuim te beperken en te voorkomen.

Alles over rapporten en analyses

Werk samen met een echte HR-partner

Certimed werkt als een echte HR-partner die u bruikbare tools aanreikt om inzicht te krijgen in de trends en oorzaken die leiden tot verzuim op het werk. Certimed analyseert uw data en verwerkt ze tot bruikbare informatie. We brengen helderheid voor ondernemers die uitdagingen willen ombuigen tot oplossingen.

Laatste nieuws

27 mei 2021

Uitval op het werk: de soorten ziekteverzuim

Ziekte kan iedereen treffen. Uitzieken is dan de boodschap. Maar de motivatie, de organisatiecontext, de werkrelaties en de ‘werkbaarheid’ van het werk zijn mee bepalend in de beslissing om wel of niet thuis te blijven. De ene afwezigheid is daarom de andere niet: er wordt onderscheid gemaakt tussen wit, grijs en zwart verzuim.

Word klant van Certimed

Ga voor een beter overzicht en meer inzicht

Kies voor Certimed als HR-partner om samen het verzuim in uw organisatie daadkrachtig aan te pakken