Certimed is de nieuwe naam voor het vroegere Mensura Absenteïsme. Als marktleider in medische controle, bieden wij een brede waaier van diensten aan, gaande van medische controle en attestbeheer tot rapportering en analyses.

Certimed is een objectieve partner voor medische controles voor organisaties en hun werknemers. Met Certimed beschikt een werkgever over eerlijk en onpartijdig advies over de duur van de afwezigheid van hun medewerkers, dankzij een breed netwerk van onafhankelijke artsen. De snel inzetbare artsen zijn beschikbaar voor elke vraag naar medische controle, zowel aan huis als in onze controlecentra.

Certimed werkt als een externe HR-partner die het verzuim binnen een organisatie in kaart brengt. Men kan er ook terecht voor handige en makkelijke hulpmiddelen die waardevolle inzichten bieden in de oorzaken van het verzuim. Zo maken onze klanten van gezondheid op het werk een dynamisch en objectief op te volgen gegeven en zal ons aanbod een integraal en praktisch onderdeel worden van hun HR-beleid.